De schilden
van je
innerlijke
familie
Bijscholing voor schildencoaches


Na de opleiding begint het werken met de Schilden van je Innerlijke Familie pas echt. Om je te helpen de nodige vaardigheden aan te scherpen en verdiepen, organiseer ik jaarlijks extra opleidingsdagen. 
Jouw leervragen staan centraal en we oefenen met alle wat je geleerd hebt in de opleiding.

Daarnaast is er nog zoveel met jullie te delen, dat ik ieder jaar een thema kies om verder uit te diepen.
Reis door de 4 schilden


Naar aanleiding van toename in psychische klachten in de maatschappij heb ik in 2022 speciale aandacht gegeven aan het innerlijke meisje in de vorm van het Drieluik ‘Als het meisje je lief is’. We hebben gekeken hoe je als schildencoach kunt werken met het angstige, kwetsbare en eenzame innerlijke meisje. 

In het voorjaar 2023 volgde het Tweeluik de Volwaardige Vrouw, waarin we 14 processen van de innerlijke vrouw hebben behandeld.

Het Drieluik en Tweeluik waren een groot succes en hebben veel verdieping gebracht in het werken met de Innerlijke Familie.

30 november 2023 start de 10 weken van de Macht van de Man: twee lesdagen en tussendoor wekelijks een oefening in denkkracht en daadkracht.
7 februari 2024 is de tweede lesdag.

In 2024 ronden we deze leergang van de Reis door de losse schilden af met een Drieluik over het innerlijke jongetje. Data hiervoor volgen.


Belangstelling? Meld je vast hier aan via de mail, en vermeld duidelijk of je naar locatie wilt komen (met/zonder lunch) of online via zoom wilt meedoen.Bijscholingsdagen 2023Ieder jaar organiseer ik een aantal bijscholingsdagen waarin je met elkaar je vaardigheden als schildencoach kunt aanscherpen. Dit jaar staat in het teken van het constructief inzetten van de ongezonde combinaties (het Dodelijke Duo, het Gevaarlijke Duo en de Florence Nightingale-complex).

We oefenen ook met het Primaire Schilden Analyse stappenplan. Je krijgt 7 punten per dag voor je eventuele ICR registratie.

De eerstvolgende bijscholingsdag is 13 september 2023. Op dit moment kun je alleen nog online meedoen omdat de groep op locatie vol zit.


Kom je meedoen? Meld je hier via de mail aan, dan krijg je een eerste bevestiging met factuur. Na betaling is je deelname definitief.