De schilden
van je
innerlijke
familie
Bijscholing voor schildencoaches


Na de opleiding begint het werken met de Schilden van je Innerlijke Familie pas echt. Om je te helpen de nodige vaardigheden aan te scherpen en verdiepen, organiseer ik jaarlijks extra opleidingsdagen. 
Jouw leervragen staan centraal en we oefenen met alle wat je geleerd hebt in de opleiding.

Daarnaast is er nog zoveel met jullie te delen, dat ik ieder jaar een thema kies om verder uit te diepen.
Reis door de 4 schilden


Naar aanleiding van toename in psychische klachten in de maatschappij heb ik in 2022 speciale aandacht gegeven aan het innerlijke meisje in de vorm van het Drieluik ‘Als het Meisje je lief is’. We hebben gekeken hoe je als schildencoach kunt werken met het angstige, kwetsbare en eenzame innerlijke meisje. 

In het voorjaar 2023 volgde het Tweeluik de Volwaardige Vrouw, waarin we 14 processen van de innerlijke vrouw hebben behandeld.

De 10 weken van de Macht van de Man volgden tussen eind november 2023 en begin februari 2024: twee lesdagen en tussendoor wekelijks een oefening in denkkracht en daadkracht. We tekenden zijn 5 Hoofdlijnen uit. 

Deze trainingen waren een groot succes en hebben veel verdieping gebracht in het werken met de Innerlijke Familie.

Vanaf najaar 2024 ronden we deze leergang van de Reis door de losse schilden af met een Drieluik Oh Boy!
(oftewel Waarom het Jongetje altijd wint). Met op dag 3 speciale aandacht voor de Gezonde As met de vrouw.
Data: 3 oktober 2024, 16 januari 2025 en 10 april 2025. 
Kosten 675,- inclusief lunch.


Belangstelling? Meld je vast hier aan via de mail, en vermeld duidelijk of je naar locatie wilt komen (met/zonder lunch) of online via zoom wilt meedoen.Bijscholingsdagen 2024Ieder jaar organiseer ik een aantal bijscholingsdagen waarin je met elkaar je vaardigheden als schildencoach kunt aanscherpen. Dit jaar is de eerste bijscholingsdag op 12 september 2024 met het thema ‘Van schaamte naar eigenwaarde’.

Op deze dag krijg je nieuwe materie aangereikt, kun je al je vragen stellen en aangeven waarmee je nog meer wilt oefenen. Je krijgt 7 punten per dag voor je eventuele ICR registratie.


Kom je meedoen? Meld je hier via de mail aan, dan krijg je een eerste bevestiging met factuur. Na betaling is je deelname definitief.