De schilden
van je
innerlijke
familie
Gratis workshop


Ik wil zoveel mogelijk mensen de kans te geven om kennis te maken met deze unieke methode. Ik heb de inspiratie voor de Schilden van je Innerlijke Familie cadeau gekregen en geef deze wijsheid graag door aan jou.
Daarom heb ik tussen 2012-2020 honderden gratis workshops gegeven op allerlei locaties. Daarna ben ik overgestapt op online gratis workshops, waarvan je hier een goede opname kunt zien. Veel kijkplezier! 

Een paar keer per jaar zal ik weer een gratis workshop op onze locatie in Baarn geven. Omdat ik inmiddels vele coaches heb opgeleid die nu zelf workshops geven aan het grote publiek, zal ik me richten op professionals die willen kennismaken met de methode.

Werk jij met mensen als coach, therapeut, (hr/project)manager? Wil je eens uitproberen of dit denkmodel en methode iets voor jou kan zijn? Mail ons dan om je op te geven en kom kennismaken met de Schilden van je Innerlijke Familie!

De volgende gratis workshop voor professionals in Baarn is op 20 juni 2024 van 19.00-21.00u.
Meld je hier aan! “Ik blijf super enthousiast. Wat ik fijn vind is de afwisseling van cognitief kennis opdoen en daarnaast ook ervaren”

Cora