De schilden
van je
innerlijke
familie
Het pad van de Warrior


Het pad van de Warrior gaat over jou, over jouw levensdans met jouw innerlijke familie - over jouw zielewens en zielsgeluk, over jouw oorspronkelijke inspiratie en levensvreugde, over jouw levensplan, het dynamische evenwicht tussen jouw oerchaos en je ordenende kracht, over jouw diepe wijsheid en zingeving.

De metafoor van de vier schilden en hun 'hogere octaven' is de taal en het gereedschap waarmee jij de brug gaat bouwen tussen jouw persoonlijke en spirituele zelf. Natuurlijk komt er van alles langs op het pad van de Warrior en zoomen we in en uit zodat alle voor jou relevante cirkels en (tijdloze) contexten waarin jij beweegt, herkend, erkend, verkend en gekend zullen worden. Opdat zelfkennis, diepe acceptatie en omarming van jouw mogelijkheden op jouw pad mogen leiden tot grote vreugde en een gevoel van vrijheid, ook in het omgaan met omstandigheden die jij als persoon juist als pijnlijk en 'slecht' voelt en labelt.
Opdat je met steeds meer gemak jouw pad niet alleen ervaart, maar ook co-creëert.

Ik zie mijn rol als die van gids en getuige. Ik kan de wijsheid doorgeven die ik op mijn pad heb gekregen en opgedaan. En vertalen naar werkvormen die jullie uitnodigen je eigen brug te bouwen en als Warrior te dansen met je schilden. 

Lang heb ik geworsteld met de beperking van de menselijke vorm. Inmiddels zie ik het aardse mensenleven juist als een waardevolle ervaring! Juist na vele ervaringen van eindeloze ruimte en vrij bewustzijn ben ik gaan zien hoe fantastisch het is om dat bewustzijn te vernauwen tot een intens menselijke beleving. 
Dan is het weer een waardige uitdaging en vrolijke speurtocht om de wijdsheid van je wezen en je connectie met anderen te verkennen, vanuit de veilige bedding van je innerlijke familie.

Het pad van de Warrior krijgt vorm en zal bestaan uit 3 delen: Warrior 0, 1, 2.
Het pad start dit jaar op met Warrior 0: nul, de cirkel rond, het uitgangspunt, jouw levenswiel. Concreet is Warrior 0 een middag met een mini Vision Quest in de Lighthouse. Waar je met meditatie, oefening en ceremonie kunt voelen en ervaren of dit pad van de Warrior nu past voor jouw innerlijke familie. En zo ja, waar dan de eerste focus voor jou ligt op dat pad.

Voel je de snaar van je ziel geraakt? Word je enthousiast, heb je zin om dit pad van de Warrior op te lopen, huppelen, springen? Laat dit dan hier weten aan Arienne, dan hoor je in welke groep er nog plaats is zodat jij in de cirkel van Warrior 0 komen ervaren wat jouw pad van de Warrior is.


 
Warrior 0 is een bijeenkomst die bestaat uit een mini Vision Quest met meditatie, oefening en ceremonie om te voelen of het pad van de Warrior nu voor jouw hele innerlijke familie past.

De eerste groep is op zondagmiddag 17 december 2023 in Baarn van 1330-1700 uur. Deze groep zit vol.  
De tweede groep Warrior 0 is op zondagmiddag 4 februari 2024 in Baarn van 1330-1700 uur. Deze groep zit ook vol.
Heb je belangstelling voor een volgende groep Warrior 0? Mail me dan hier.

Daarna start Warrior 1, meer informatie daarover krijg je na Warrior 0.

Je kunt uitsluitend op locatie deelnemen.
Kosten voor Warrior 0 zijn 110 euro vrijgesteld van btw. Gezien de beperkingen van de ruimte is er per groep plek voor maximaal 12 deelnemers.

︎︎︎terug