De schilden
van je
innerlijke
familie
Het pad van de Warrior


Jarenlang heb ik bewust gekozen om uitsluitend de psychologische aspecten van de Schilden van je Innerlijke Familie te vertalen naar een opleiding. De toegevoegde waarde van het model voor coaching & (psycho)therapie is mij dierbaar en verdient een eigen podium.

Zo af en toe maakte ik ook ruimte om de geestelijke voedingsbodem zichtbaar te maken in korte sessies, vaak in combinatie met een cacaoceremonie. 
Nu is de tijd rijp voor een apart aanbod, een parallel spoor aan de Schilden Systeemcoach opleiding. 
Het pad van de Warrior is los te volgen van de coachopleiding. Er zijn aparte groepen voor mensen met en zonder voorkennis van de Innerlijke Familie.

Het pad van de Warrior gaat over jou, over jouw levensdans met jouw innerlijke familie - over jouw zielewens en zielsgeluk, over jouw oorspronkelijke inspiratie en levensvreugde, over jouw levensplan, het dynamische evenwicht tussen jouw oerchaos en je ordenende kracht, over jouw diepe innerlijke wijsheid. 

De metafoor van de vier schilden en hun 'hogere octaven' is de taal en het gereedschap waarmee jij de brug gaat bouwen tussen jouw persoonlijke/tijdelijke en spirituele/tijdloze zelf. Opdat je met steeds meer gemak jouw pad niet alleen ervaart, maar ook co-creëert.

Natuurlijk komt er van alles langs op het pad van de Warrior en zoomen we in en uit zodat alle voor jou relevante cirkels en (tijdloze) contexten waarin jij beweegt, herkend, erkend, verkend, gekend en uiteindelijk bekend zullen worden.  Zelfkennis, diepe acceptatie en omarming van jouw mogelijkheden op jouw pad kunnen leiden tot grote vreugde en een gevoel van vrijheid, ook in het omgaan met omstandigheden die jij als persoon juist als pijnlijk en 'slecht' voelt en labelt.

Ik zie mijn rol als die van gids en getuige. Ik kan de wijsheid doorgeven die ik op mijn pad heb gekregen en opgedaan. En vertalen naar werkvormen die jullie uitnodigen je eigen brug te bouwen en als Warrior te dansen met je schilden. 

Lang heb ik geworsteld met de beperking van de menselijke vorm. Inmiddels zie ik het aardse mensenleven juist als een waardevolle ervaring! Juist na vele momenten van eindeloze ruimte en vrij bewustzijn ben ik gaan zien hoe fantastisch het is om dat bewustzijn te vernauwen tot een intens menselijke beleving. 
Vervolgens is het weer een waardige uitdaging en vrolijke speurtocht om de wijdsheid van je wezen en je connectie met anderen te verkennen, vanuit de veilige bedding van je innerlijke familie.

Het pad van de Warrior krijgt afgestemd op de deelnemers steeds opnieuw vorm. De opzet bestaat uit 3 delen: Warrior 0, 1, 2.
Het pad start met Warrior 0: nul, de cirkel rond, het uitgangspunt, jouw levenswiel. Concreet is Warrior 0 een middag met een mini Vision Quest in de Lighthouse. Waar je met meditatie, oefening en ceremonie kunt voelen en ervaren of dit pad van de Warrior nu past voor jouw innerlijke familie. En zo ja, waar dan de eerste focus voor jou ligt op dat pad.

Voel je de snaar van je ziel geraakt? Word je enthousiast, heb je zin om dit pad van de Warrior op te lopen, dansen, springen? Laat dit dan hier weten aan Arienne, dan hoor je in welke groep er nog plaats is zodat jij in de cirkel van Warrior 0 komen ervaren wat jouw pad van de Warrior is.


 
Warrior 0 is een bijeenkomst die bestaat uit een mini Vision Quest met meditatie, oefening en ceremonie om te voelen of het pad van de Warrior nu voor jouw innerlijke familie past.

Na twee volle groepen Warrior 0 in 2023 genoten we in april 2024 van een volle groep Warrior 1 in de vorm van een retraite van 24 uur in Centrum Athanor in Lochem. Het pad gaat verder met Warrior 2.

Heb je belangstelling voor een volgende Warrior cyclus? Mail me dan hier.

Je kunt uitsluitend op locatie deelnemen.

︎︎︎terug