De schilden
van je
innerlijke
familie
Opleiding & training


De innerlijke familie is een systeem dat je het best leert kennen door er veel mee te werken! Je kunt beginnen met de Kaartspeltraining en/of een van onze twee coachopleidingen volgen. Heb je meer belangstelling voor de inspiratiebron van de schilden? Doe dan mee met het pad van de Warrior. Kaartspeltraining


Ben je op zoek naar een praktische en speelse manier om met de Schilden van je Innerlijke Familie te werken? Leer van Arienne hoe je met het unieke Innerlijke Familie Kaartspel waardevolle gesprekken kunt voeren met cliënten en inspirerende oefeningen kunt doen met cursisten. Een middag vol concrete werkvormen voor professionals die al werken met de Innerlijke Familie of deze training als een mooie opstap zien.  

Het Innerlijke Familie Kaartspel – met hierin kwaliteiten en valkuilen per familielid- is niet los verkrijgbaar, maar ontvang je alleen (gratis) als onderdeel van deze training.

Datum: 18 april 2024 van 1300-1700 in de Lighthouse in Baarn, deelnemen via zoom online kan ook.
Kosten: 110 euro inclusief kaartspel, + 5 euro verzendkosten bij deelname online.

Meld je hier aan!
Schilden systeemcoach


Wil je een mooie en praktische integratie leren van oude wijsheid en moderne wetenschappelijke kennis? Wil je geregistreerd Schilden systeemcoach worden in het onafhankelijke International Coach Register?

Als jij een bijzonder krachtige, speelse en toch diepgaande werkwijze voor (zelf)coaching wil leren, dan is deze opleiding wat voor jou.


LEES MEER!

Weet je genoeg? Voel je dat deze opleiding bij je past? Je kunt je hier opgeven! Helaas heeft de overheid besloten te stoppen met het STAP budget. Het is even afwachten wat de volgende regering aan vervangende regeling gaat invoeren. Betaling in termijnen is mogelijk, voor vragen hierover neem contact op met ons team.Bijscholing na de opleiding


Heb je de opleiding gevolgd? Klik hier voor bijscholing.


Hooggevoelig & strong-willed specialist met Janneke van Olphen


Werk jij met ouders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil of wil je dat leren? Lijkt de methode van de Schilden van je Innerlijke Familie hierin een waardevolle inspiratie en aanpak?
Doe dan mee aan deze speciale variant van de opleiding, vormgegeven door Janneke van Olphen en Arienne Klijn. De opleiding is geaccrediteerd bij het SKJ voor 87 punten.

Deze opleiding is jouw toegang tot lidmaatschap van een netwerk van specialisten in het werken met ouders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil. Dit netwerk is door Janneke opgezet om met elkaar ouders en leerkrachten optimaal te ondersteunen in het begrijpen en liefdevol begeleiden van deze kinderen. Voor meer informatie en de data voor 2024 kijk op Janneke’s website.


Weet je genoeg? Voel je dat deze opleiding bij je past? Je kunt je hier opgeven! 
Helaas heeft de overheid besloten te stoppen met het STAP budget. Het is even afwachten wat de volgende regering aan vervangende regeling gaat invoeren. Betaling in termijnen is mogelijk, voor vragen hierover neem contact op met ons team.Het pad van de Warrior:
dansen met je schilden


De Warrior is het hogere octaaf van de regisseur en staat voor je vermogen om jouw innerlijke wijsheid en geestkracht te manifesteren via je menselijke kwaliteiten: via de vier Schilden van je Innerlijke Familie. Zo breng je jouw veelkleurigheid in de wereld. En kun je anderen inspireren.

Stel je voor dat iedereen als Warrior danst met de eigen schilden? Dan co-creëren we samen een wereld die recht doet aan alle Innerlijke Families. Met ruimte voor harmonie èn voor verschillen. Eenheid in verscheidenheid. Een prachtig lonkend perspectief!


Het pad van de Warrior bestaat uit 3 fasen: Warrior 0, 1 en 2.
Klik HIER voor meer informatie.
Ben je al meteen enthousiast? Dan kun je je hier aanmelden bij Arienne.